Sportpálya átadás Zápszonyban

Sportpálya átadás Zápszonyban

Rákoscsabai Béthel Alapítvány által finanszírozott és a Zápszonyi Magyar Baptista Közösség közreműködésével készült többfunkciós iskolai sportpálya átadására került sor 2019. június 1-jén.

Az ünnepélyes átadóra az iskola diákjai színvonalas műsorral, néptánccal, verssel készültek. Túróczi Menyhért, az iskola igazgatója köszönetet mondott Béthel Alapítvány már három éve rendszeresen nyújtott támogatásáért.

Továbbá megköszönte a Zápszonyi Magyar Baptista Közösség lelkipásztorának, Nagy-Kasza Dánielnek a közreműködését mindebben. A Kárpátaljai Második Esély Jótékonysági Alapítvány nevében Nagy-Kasza Dániel egy sportszereket tartalmazó csomagot adott át az ünnepen Túróczi Menyhért igazgató úrnak.

A Rákoscsabai Béthel Alapítvány az utóbbi években 7 millió forinttal segíttette a zápszonyi családokat. Ez az összeg az 50 család tűzifához jutását, a már három éve támogatott iskolai étkeztetést és a többfunkciós gumilapos sportpálya építését fedezte.

A gyereknappal összekötött átadóünnepségen a megjelent szülők és gyerekek finom, helyben készült bográcsgulyással lakhattak jól, majd minden korosztály kipróbálhatta focitudományát a sportpályán.

Örülünk annak és hálásak vagyunk Istennek, hogy gyülekezetünk segíthetett abban, hogy sok gyermek örömére megvalósulhasson ez a nagyszerű projekt!