The Grain Game tábor Zápszonyban

The Grain Game tábor Zápszonyban

Agusztus utolsó hetében került megrendezésre a tábor Zápszonyban, ami sok gyereknek nagy örömet okozott a faluban, mivel lelkileg már fel voltak készülve arra, hogy pár nap múlva újra kezdődik az iskola. A tábor hírére összesereglettek és boldogan használták ki az utolsó lehetőséget is, hogy felszabadultan, jókedvűen egymás arcába, nyakába önthessék a vizet. Az időjárás is nekünk kedvezett, mivel minden nap remek időt kaptunk és az elmaradhatatlan vizicsúzda sem maradt el.

A táborba a 8-15 éves korosztály jött el és mindvégig aktívan részt vettek a játékokban figyeltek a bibliai tanításokra. Mivel már sokadik éve van Grain Game tábor Zápszonyban, ismerték a tábori napok menetét és jó volt látni, hogy azok is felbátorodtak, akik régebben féltek a borotvahabos kihívástól. A rendetlenkedő gyerekek megkomolyodtak így komolyabb bibliai tanítások is elhangozhattak. Naponta több, mint 30 gyerek jött el, akiknek meleg ételt tudtunk biztosítani. Voltak közülük többen is, akik nagy családból, nehezebb körülményekből jöttek és jó volt látni az ő örömüket is. Idén is voltak új gyerekek, akik most először vettek részt Grain Game táborba, de nagyon jól érezték magukat.

Köszönjük a magyaroszági Grain Game csapatának, hogy anyagilag is hozzájárultak, hogy ezt a tábort meg tudjuk szervezni. Ebből az összegből fedeztük a játékokhoz és tanításhoz szükséges hozzávalókat, étkezést és édességeket. Az a szívünk vágya, hogy az elhintett ige magok kikeljenek és gyümölcsöt teremjenek.

Mindenért áldásért hála Istennek!