Láttuk az ő csillagát!

Láttuk az ő csillagát!

Isten kegyelméből, még ebben az évben is, bár egy kicsit szűkebb körben, de lehetővé vált, hogy gyülekezetünk közösen ünnepelje a megmentő Úr Jézus Krisztus születését.

Az igehirdetésben a gyülekezet lelkipásztora, Nagy-Kasza Dániel a napkeleti bölcsek történetén keresztül mutatott rá arra a kegyelemre, amit sokan átélhettünk, hogy “megláttuk az ő csillagát”. Számunkra ez az evangélium fényét jelenti. A világ istene minden erejével azon van, hogy eltakarja előlünk az Úr Jézusról szóló örömhírt, megvakítson minket. A bölcsek nem látták a városi forgatagban, világi dicsőségben a csillagot, Isten vezetését. Nekünk is, velük együtt ki kell onnan jönni, hogy újra feltüntessen előttünk. A mi célunk is az övékhez hasonló, meglátni, eljutni a királyok királyához. Hitünk és reménységünk szerint ez meg is fog történni. Érdemes és bölcs dolog, ha erre a találkozásra mi is készülünk.

A gyerekek és a szülők közül pedig többen is énekkel és verssel örvendeztették meg a gyülekezetet. Az istentisztelet végén a jelenlevő gyerekeknek a Kárpátaljai Második Esély Jótékonysági Alapítvány karácsonyi ajándékdobozait vehették át, amit ezúton is köszönünk!